Veritas Data Insight (DI)

Depolama alanlarının yönetimi konusunda en önemli çözüm

Veritas DI dosya sunucusu üzerindeki verilerin sınıflandırılması ve yapısal hale getirilmesi için kullanılmaktadır. Data Insight ile gelen raporlama, analiz ve görselleştirme yetenekleri verilere ışık tutar. Kurumlara yapılandırılmamış verilerin içeriği hakkında analiz imkanı sunar.

Veritas Data Insight (DI)

Veritas Data Insight,  Dosya sistemi etkinliğini izler ve verileri kimin kullandığı, bu veriye kimin sahip olduğu ve veriye kimlerin erişimi olduğu gibi soruların yanıtlanmasına yardımcı olur. Data Insight, veri erişimi konusunda tam bir görünürlük sağlar ve bu da güvenlik iyileştirme ve uyumluluk çabalarını yönlendirmeye yardımcı olur.

Yapılandırılmamış veri üzerinde meydana gelen tüm aktivite (okuma, yazma, silme, oluşturma vs.) geçmişini öğrenir ve bir tarayıcı ile grafiksel ara yüzden takip etmeniz için size sunar. Şirketiniz için hassas, gizli olarak belirlenen verilere erişimi raporlar ve size bunu bildirir. Özellikle denetlemeler için yeni raporlar oluşturabilirsiniz. Özellikle KVKK ile beraber istenen,  veri ‘nin sahibi kimdir sorusuna cevap için size sonuçlar sağlar. Ortak alanlardaki verilere sahiplik ataması yapabilirsiniz.

Ortak depolama alanlarının yönetimi en zorlu konulardan biridir, bu yönetim konusunda IT yöneticisinin en önemli aracıdır.